Imavere Krossiraja rajahooldus ATVUser's  Tanel Teas project in the category Sport

IM-klubi on Imavere meeste klubi, mis on loodud eesmärgiga arendada Imaveres ja selle lähiümbruses laste võimalusi tegeleda motospordiga.

Käesoleval aastal rajasime oma vahenditega Imaverre lastele ja noortele mõeldud krossiraja, kus toimuvad praeguseks regulaarselt trennid ning on toimunud ka juba esimesed lastele mõeldud motospordi võistlused. Rajal on trennivälisel ajal võimalik käija ka kõigil soovijatel tasuta ning plaan on hoida soovijatele rada avatuna aastaringselt.

Oleme saanud ka toetust kohalikult omavalitsusest trenniks mõeldud krossimootorrataste soetamisel, kuid nüüd oleks järgmiseks suureks sammuks rajahooldus ATV ost, mis võimaldaks lastele teha trenne aastaringselt ning hoida rada heas seisukorras. Krossirada vajab järjepidevat hooldust, et see oleks sõitjate jaoks heas konditsioonis ning kõigile raja kasutajatele turvaline.

ATV soetamiseks pöördumegi nüüd teie poole, et saaksime teha järgmise sammu oma huvitegevuse arendamisel ning edasiviimisel.

Järgmiseks aastaks oleme planeerinud mitmeid kaasahaaravaid üritusi lastele, mis tekitaks noortele huvi motospordi vastu ja looks võimaluse teha midagi toredat värskes õhus. Üritused ei ole mõeldud ainult kohalikele, vaid oodatud kõik huvilised üle Eesti.

Täpsemat infot IM-Klubi ja meie tegemiste kohta saad lugeda meie Facebook`i lehelt: https://www.facebook.com/IM-klubi-302632070469660/

Oleme kõigile abistajatele ja toetajatele ülimalt tänulikud! Lisaks meie tänule saavad kõik toetajad ka vastavalt tehtud annetatud summale tänutäheks kingituse IM-Klubi poolt.

* IM-Klubi teostab heategevuslikul eesmärgil erinevaid abitöid laste huvitegevuse rahastamiseks Imaveres. Abitööde alla kuuluvad lihtsamad ehitus-, koristus-, haljastus- ja transporttööd. Võimalik teha ka muid abitöid. Küsimuste tekkimisel võimalik eelnevalt küsida täiendavat infot soovitava töö teostamise kohta.