Uus Tantsukool vajab hoogu! User's  Alissa Montes project in the category Civic initiative

Tere! Mu nimi on Alissa. Hooandjas olen ma sellepärast, et nagu kõik teised siin olevad projektid ja inimesed vajavad hoogu, vajan seda ka mina. Vajan Teie abi, et viia oma unistus ellu. Unistus avada päris oma tantsukool.

Selleks, et see unistus täituks, on vaja leida vahendeid ja abi ruumide renoveerimiseks, garderoobi ja dušinurga ehitamiseks, peeglite paigaldamiseks ja akrobaatikamattide soetamiseks. Need on esmased ja hädavajalikud kuluallikad, mis on ühtlasi suurimaks väljaminekuks ning just nende jaoks abi olekski vaja. Teha on vaja palju, seinad saalides ja koridoris vajavad uut värvi, kõik muud ruumid värskendamist, soetada on vaja uus boiler, õhksoojuspump ja palju muud. Kui kogunev summa ületab meie ootuseid, siis saame jätkata edasiste renoveerimistöödega veel kiiremini. Võimalikke vabu vahendeid kasutame tantsijate toetamiseks ja nende mitmekesise arengu jaoks, erinevate oluliste abivahendite soetamiseks, samuti õpilastele erinevate workshoppide ja huvitegevuste korraldamiseks. Lisaks on plaan teha koolilastele mõnus ruum rahulikuks olemiseks, kus noored saavad teha kodutöid, enne trenne veidi puhata või süüa ja peale treeninguid näiteks vanemaid oodates aega veeta. 
 


 

Kõikvõimalikud tööd, mida saan ja oskan teha, teen ma ise koos oma armsa pere ja sõpradega. Isegi mu kallid õpilased on juba pakkunud abikäsi. See teeb südame soojaks. Kuid mõned asjad on lihtsalt targem usaldada oma ala asjatundjatele. Renoveerimistöödega on juba tasapisi alustatud ning tööde lõppu planeerime augusti alguseks. Augustikuus sooviksime ka tänada kõiki meile hoogu andnud inimesi tantsukooli avamispäeval. Loodame väga, et saame Teie abiga luua armsa tantsukodu, kus on hea, turvaline ja mugav treenida.

Natuke endast ja oma unistusest:

Olen laste ja täiskasvanute õpetamisega tegelenud juba peaaegu 20 aastat. Kõik algas ühest väikesest grupist enda koolis, olles ise alles keskkooliõpilane. Praeguseks võin uhkusega öelda, et olen õpetanud erinevaid tantsustiile tuhandetele eri vanuses õpilastele ning süstinud tantsurõõmu paljudesse lastesse ja noortesse. Minu esimeseks ja ainukeseks suureks tantsukoduks on olnud DanceAct Tantsustuudio, kus olen 17 imelist aastat olnud cheerleaders & show suuna üks juhtivaid treenereid. Samuti olen oma õpilastega osalenud lugematuid kordi erinevatel kogemusterikastel võistlustel, konkurssidel, teleprojektides, teleülekannetes jne.
 


 

Treenerina arenen ja õpin iga päev oma õpilastega koos. Iga nende väiksemgi edusamm inspireerib ja motiveerib mind pingutama ja arendama ennast kui õpetajat. Usun, et nii saan ma pakkuda neile veel suuremat arengut. Viimastel aastatel olen oma õpetamismeetodi juures aina rohkem pööranud tähelepanu mitte ainult füüsilise arengule, vaid ka vaimsete ja ühiskondlike väärtuste edasi andmisele ning näinud selle mõju ja positiivseid muutusi oma õpilastes.
 


 

Kahe lapse emana tean ja näen oma laste pealt, kuidas erinevad huviringid mõjutavad ja kujundavad meie lapsi, seega pean väga oluliseks, et ka minu tantsukoolis oleksid lisaks füüsilisele arengule tähtsal kohal olulised väärtused ja põhimõtted – teineteisega arvestamine, hoolimine ja teineteise toetamine. Soovin, et mu õpilased oleksid enesekindlad ja tugevad isiksused, kes on ka tahtejõulised, hoolivad ja arvestavad meeskonnatöös. Tunnen rõõmu, et saan jagada oma õpilastega läbi enda kogemuste saadud tarkusi, mis aitavad neil elus läbi lüüa, olla enesekindlamad, ja mis kõige tähtsam, õppida olema õnnelik ja iga päevaga veel parem inimene.

Minu unistus on avada omanäoline tantsukool, mis saab olema just selline koht, kuhu ma rõõmuga toon ka oma lapsed ning ootan avasüli kõiki lapsi, noori ja täiskasvanuid nautima hea energia ja atmosfääriga treeninguid!

  • 103 backers
  • 8480€raised of 8000€ goal

Successful project

This project was funded on 30.Jun.2019

Related projects

Mental health support groups for LGBTQ+ people in Tartu

  • 58%raised
  • 1165€pledged
  • 47 days to go