Crustumi tiim avab Tallinna kesklinnas prantsusepärase pagarikoja!Kasutaja  Crustum OU projekt kategoorias Söök ja jook

Lühitutvustus

Tere! Meie oleme Tallinna Crustum pagarikoja asutajad ja ehitame oma uut projekti linna südamesse - "La Boulangerie".

See saab olema kõrgeima taseme klassikaline prantsuse pagarikoda, kus loome osakese meie armastatud Pariisist sinu jaoks. Valime hoolega kõige paremad koostisosad ja valmistame tõeliselt gastronoomilisi meistriteoseid.

Õhtul muutub pagarikoda hoolega sobitatud veinide ja eelroogadega veiniruumiks. 



 

Meie lugu: Kes me oleme?

Meie oleme Anna ja Vasily - partnerid äris ja elus. Varem töötasime õigusteaduse ja IT valdkondades, kuid siis ühel päeval alustasime pagariäriga ja see muutis täielikult meie elu. See oli 5 aastat tagasi. Alates sellest hetkest on meie pagarikoda kasvanud plahvatuslikult ja oleme õnnelikud kohtudes igapäevaselt sadade külalistega kõikidest Tallinna linnaosadest. Me tervitame neid mitte ainult parimate leibade ja küpsetistega, vaid ka kogu oma südamesoojusega.

 


 

Idee: Mis see saab olema?

Meie uus projekt, mida lihtsustatult nimetame “La Boulangerie” (prantsuse keeles "pagarikoda") on inspireeritud Pariisist, selle maitseelamustest, maagilisest atmosfäärist ja romantikast. Nii nagu Crustumis - kõike, mida me küpsetame, saab osta kaasa või nautida kohapeal. 

Kui oleme oma plaanid täide viinud, saate nautida maitsvat naturaalse juuretisega leiba ja kondiitritooteid, võileibu, tõeliselt traditsioonilisi prantsuse pirukaid ja quiche'e ning muidugi imelisi magustoite. 



 

Meie eesmärgid: Mille peale kulutame raha?

  1. Esimesed 16 500 eurot: Meie peamine eesmärk on käivitada pagarikojas täielik kohapealne tootmine. Ehitustööd on lõppenud, kuid vajame endiselt varustust, et saaksime tagada püsivat kvaliteeti ja pakkuda piisavalt palju teie lemmikuid hõrgutisi.
  2. Lisanduvad 4800 eurot: Meie järgmine eesmärk on minna Prantsuse köögikunstis sügavamale ja varustada veel paar tööpinda, et küpsetada pirukaid ja quiche'e igapäevaselt. Uskuge meid, te ei ole veel ennem midagi sellist Tallinnas proovinud.
  3. Lisanduvad 9450 eurot:  Järgmisena suuname oma fookuse magustoitudele ja ehitame eraldi kondiitristuudio. Kui te olete Crustumis proovinud meie ekleere ja koogikesi, võite ette kujutada, milleks me võimelised oleme, kui panustame sinna lisaressursse ja selle väärilist tähelepanu.
  4. Lisanduvad 4700 eurot: Pariisi on raske ette kujutada ilma veinita. Soovime luua kohta, kus te saate nautida lisaks parimale leivale ja kondiitritoodetele ka klaasikest hoolega valitud veini ja sellega sobivat eelroogade komplekti samal ajal lõõgastudes oma sõprade seltsis. 
  5. Lisanduvad 6350 eurot: Meie lõppeesmärk on midagi, millest me tõeliselt hoolime, kuid ei saanud kunagi luua Crustumis. Soovime teha eraldi väikese tootmisruumi gluteenivabade toodete jaoks, mille te saaksite värskelt ja otse ahjust. Tahame pakkuda võimalust kõigile, isegi kui osadel meist on gluteenitalumatus. 




Saa meie unistuseosaks!

Lõpetades fantastilist ruumi Poordi tänaval ja maitstes imelisi uusi tooteid, mida me arendame selle projekti jaoks, oleme kindlad - sellest saab koht, mida hakkate armastama. Usume, et te juba teate seda ka. 

Oleme Crustumis alati hoidnud oma hinnad taskukohased ja vaatamata pagarikoja edule, vajame siiski teie toetust. Kutsume teid liituma meiega ja palume teie toetust meie uuel teekonnal. See on ju haruldane võimalus: olla seotud koha sünniga, kus me hakkame ennast tundma niivõrd hästi. 

Oleme välja mõelnud erinevaid kingitusi oma toetajatele, sh La Boulangerie Perekonna liikme staatust, mis annab väga unikaalseid hüvesid.

Leiate meie pagarikoja sotsiaalmeediast ja saate näha meie kodulehel tooteid, mida oleme siiani teinud:

Facebook

Instagram

Koduleht



 

  • 305 hooandjat
  • 44100€kogutud 41800€ eesmärgist

Edukas projekt

See projekt kogus toetuse 20.Jun.2022

Sarnased projektid

Noorte kohvikule rattad alla

  • 27%kogutud
  • 1920€toetatud
  • 18 päeva veel