;

"Kallid ja Pai" TantsuKunstistuudo puhke- ja duširuumПользователь  Kalli Pikas проект в категории Гражданская инициатива

Armas Hooandja!
 

Olen Kalli Pikas, Lõuna-Eestis tegutsev ja Setomaal Räpina lähedal elav vabakutseline tantsu- ja maalikunstnik, koreograaf, tantsuõpetaja, armastav naine oma mehele ja kahe tütre ema. Suure osa oma elust olengi tegelenud just tantsimise ja maalimisega ning oman mõlemas valdkonnas kõrgkoolidiplomit. Olen enda jaoks need alad oma loomingus sidunud ja sellest on sündinud näiteks üheksa värvinimetust kandvat tantsulavastust.

https://kalligalerii.ee/koreograaf/

Pöördun taas sinu poole, et edasi arendada imelist "Kallid ja Pai" TantsuKunstistuudiot, mis avas oma uksed tänu hooandjatele veidi üle kahe aasta tagasi.

https://kalligalerii.ee/seealgaskui/
 


Stuudio eesmärgiks oli kahe kunstivaldkonna (tants ja maal) kaudu julgustada inimestes vaba eneseväljendust ja loomingut. Mul on hea meel, et ruumid ongi kasutusel. Neis on toimunud tantsulavastuse "Lilla" residentuur ja enamus prooviperioodist, tantsumaalitunnid peredele ning gruppidele. Ja imelised erinevate teemadega sünnipäevad, kus olen lapsed alati loominguliselt tantsima ja maalima suunanud. Aprillis on tulemas mitmel päeval avatud tunnid kohalikule kogukonnale, et stuudio tegevust lähemalt tutvustada. Jätkuvalt soovin, et minu lastele mõeldud tundides meile sündides kaasa antud tingimusteta armastus iseenda ja ka teiste vastu jääks püsima ja stuudio leiaksid üles need noored ning täiskasvanud, kes on tabanud ennast ütlemas, et mina ei oska tantsida või et mina ei oska maalida. Ma soovin, et täiskasvanud vabaneksid piirangutest, mille oleme ise loonud või mis on meile ühiskonna poolt peale surutud ning avastaksid endas taas need piirideta loojad nagu me sündides oleme.

Kuna "Kallid ja Pai" TantsuKunstistuudio on avatud lisaks kohalikule kogukonnale ka kaugemalt tulijatele, residentuuride ja töötubade ning laagrite korraldamiseks, et tutvustada Kagu-Eestit ja elavdada siinset kultuurimaastikku, on tekkinud soov ning vajadus laieneda, et sinul ja kogukonnal oleks veelgi mugavam ning turvalisem stuudio ruumides loovalt tegutseda, kasvada ning oma teadmisi vastastikku jagada. Nimelt on plaanis välja ehitada puhkeruum koos kööginurgaga ning dušširuum, sest oleks väga mõnus külmal talvel alustada protsessi kuuma joogiga õdusas kööginurgas ja intensiivse liikumise või hoogsa maalimise järel minna sooja dušši alla. Seni oleme läbi ajanud väikese kraanikausiga tualetis, mis näiteks viieteistkümne paari käte pesuks siiski tillukeseks jääb.
 


 

Kuluks väga palju aega, et kõike oma pere jõududega ellu viia ja seega pöördumegi sinu poole, armas Hooandja lugeja. Vajame toetust lammutustöödeks, põrandate, lagede ja vaheseina soojustamiseks ja viimistlemiseks, dušširuumi ning kööginurga väljaehitamiseks.

Plaanis on ruumid valmis saada nii ruttu, kui ehitus ning eluolud võimaldavad, aga loodame selle aasta lõpuks ruumid avada. Õnneks ei takista uute ruumide ehitus loomist saalis ja seega vaata kindlasti kingitusi, mida ma sulle vastutasuks pakun, sest need on peamiselt seotud nende tegevustega, mida ma "Kallid ja Pai" stuudios läbi viin. Muidugi võid oodata oma kingituse kätte saamisega ka selle hetkeni, kui saab kasutada ka hetkel veel puudu olevaid ruume. Leia endale sobivaim kingitus, et selles ühises loomises, vastastikku andes ning vastu võttes, osaleda. Olen Sulle selle eest väga tänulik.
 


 

Ma usun jätkuvalt, et mõtetel ja sõnadel on sama suur jõud, kui meie tegudel. Ja nii ka sellel korral olenemata toetuse suurusest, jäädvustan ma tänutundes sinu nime uue ruumi laemaalingusse, et sind iga kord ruumi sisenedes heade mõtetega tänada.

Ma juba väga ootan seda signeerimise hetke ja sinuga kohtumist "Kallid ja Pai" TantsuKunstistuudios või Kalli talus või sinu poolt valitud ruumis mandri Eesti piires.
 

Aitäh sulle ja elamuseni!

Kalli(d ja Pai)
 

Kingitused


Elamuslik tantsumaalitund perele - 50 eurot:


 

Ruumi rentimine - 60 eurot:


 

Suitsusauna mõnud minu juubelil - 60 eurot:


 

Temaatiline lapse sünnipäev - 150 eurot:


 

Tantsumaalitund gruppidele - 200 eurot:


 

Pühendusega pink - 275 eurot:


 

Maalitud pink - 350 eurot:


 

Tantsumaalielamus, koos popsitalu ja suitsusauna kasutamisega - 500 eurot:

  • 181 поддержавших
  • 8362€собрано от запланированных 8000€

Успешный проект

Проект был поддержан 10.May.2023

Related projects

Группы поддержки ментального здоровья для ЛГБТК+ людей в Тарту

  • 110%собрано
  • 2190€поддержано
  • 20 дней осталось

Ремонт потолков молодежного центра Neos г. Йыхви

  • 17%собрано
  • 325€поддержано
  • 53 дней осталось