;

Albumi „Hoia südame sees mind“ avaldamineПользователь  Renat Ränk проект в категории Музыка

Tere!

Meie oleme Saaremaalt pärit vennad folkmuusikud Risto ja Renat Ränk. Soov luua omaloomingulist muusikat saabus 2016. aasta alguses ja nüüdseks oleme sellega aktiivselt tegelenud tervelt kolm aastat.

Miks just sellises stiilis lood? Igaühel on hinges peidus endale meelepärane muusika, mida on võimalik mõne pilli abil kuuldavale tuua. Meie puhul kõlab see just täpselt niimoodi. Nii lihtne ongi. Loomulikult soovime oma muusikat ka teistega jagada. Seetõttu oleme oma helistuudios palju tööd teinud ning täielikult oma käe all valmis saanud ilusate lauludega. Mõned „uues kuues“ juba fännidele tuttavad palad, teised seni avaldamata lood – kõik need nüüd ootavad plaadile talletamist.

Nii sündiski stuudioalbumi mõte. Sellel saab olema kokku kaheksa laulu elust ja armastusest. Kõikide lugude muusika ja sõnade autor on Risto Ränk. Erandiks on albumi nimilugu, mille muusika autor on vend Renat.

Meie loomingut iseloomustab lihtne südantsoojendav lüürika ning sõnumit tugevalt toetav meloodia. Oma eeskujuks peame selliseid tuntud Eesti muusikuid nagu Jaan Tätte, Marek Sadam ja Lauri Saatpalu.

Meie loominguga on võimalik tutvuda siin:
Ärtu emand https://youtu.be/SI2GnNh6ebM
Aeg on elada https://youtu.be/6du1Fn1nVww

Hooandja kaudu soovime leida toetust plaatide trüki ja tiražeerimise kulude katteks.

Albumi anname välja mai alguses, pärast mida toimub neli plaadiesitluskontserti – Kuressaares, Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Palun andke meile hoogu oma plaanide elluviimiseks!

Risto ja Renat 

  • 52 поддержавших
  • 1305.55€собрано от запланированных 1200€

Успешный проект

Проект был поддержан 21.Mar.2019

Related projects

Релиз дебютного альбома modern hardcore группы "Divine Triumph"

  • 4%собрано
  • 30€поддержано
  • 34 дней осталось