;

Orienteerumisseiklus Lost in Woods 3in1Пользователь  adventures.ee проект в категории Событие

Kui Sul on soov osa saada millestki teistsugusest, veeta mõnusalt ja sportlikult aega ning kogeda seda maagiat, mida maastikul liikumine pakub, siis tule saa osa meie seiklusest ning anna meile hoogu!

Meie väikesel, aga tegusal meeskonnal on ettevalmistusjärgus uus seikluslik hooaeg ja see kas meie seiklusi saab toimuma kolm või neli oleneb just SINU panusest. 
 




Lost in Woods 3in1

Lost in Woods 3in1 orienteerumisseiklus annab võimaluse oma kaardilugemisoskus proovile panna nii jooksjatel, jalgratturitel kui mootorratturitel. Seikluse käigus tuleb maastikul läbida kontrollpunktid planeerides teekonda nii, et etteantud aja jooksul koguneks maksimaalne arv punkte. Võistlus kulgeb nii avalikel teedel kui ka kindlasti veel avastamata metsaradadel.​

Lost in Woods sobib kõigile, olenemata vanusest, soost, füüsilisest ettevalmistusest või orienteerumisalastest teadmistest. Iga uue seiklusega arendad ennast ja tunned sellest rõõmu. Seiklusel osaleja saab kogeda erilist heaolu, maitsvaid eineid ning võimalust nautida vabadust, mida pakub looduses liikumine.

Meie juurde tasub tulla kogu perega. Soovime, et ka kõige pisemad saaksid osa sellest rõõmust, mida sportimine vabas õhus pakub, seega valmistame alati ette ka lasteraja. 
 




Orienteerumisseikluse etapid

01.05 Männiku Sandwich
21.06 Rae Rumble
07.08 Jõelähtme Night Race
xx.xx ???? Curves

* Etappide arv oleneb just SINU panusest! 
 




Adventures.ee eesmärgiks on et rohkem inimesi leiaksid looduses liikumisest rõõmu – olgu see siis mootorrattaga, jalgrattaga või jalgsi seigeldes. Arendame ja edendame seiklusturismi meie mitmekülgses ja põnevas looduses ning teeme Eesti erinevate piirkondade avastamise inimeste jaoks mugavaks ning meeldejäävaks. 
 




2018. aasta hooajal toimusid sarja etapid erinevates põnevates Eestimaa paikades ning nende meeleolukate võistluste tagasiside innustab meid ka edaspidi endast maksimumi andma, et iga seiklusel osaleja saaks ühe vahva elamuse võrra rikkamaks!

Oleme igale toetajale väga tänulikud!

Anna meile hoogu ja tule seikle koos sõpradega!


Metsas näeme!

adventures.ee tiim

www.adventures.ee/lost

www.facebook.com/adventures.ee 



  • 27 поддержавших
  • 4800€собрано от запланированных 4700€

Успешный проект

Проект был поддержан 07.Apr.2019