;

Tuuli ja Teet Vellingu CD "Armastus eesti moodi" väljaandmineПользователь  Tuuli Velling проект в категории Музыка

Heliplaat "Armastus eesti moodi" on CD eesti heliloojate ja luuletajate armastuslauludega, mis kasvas välja  samanimelisest kontserdikavast. Nagu eluski, pole ükski lugu teisega sarnane – on siirast unelust ja lõõmavat draamat, ratsionaalset kaalutletust ja salakirge, pimedat truudust ja filosoofilist igatsust.

Traditsioonilisi laule "Mis värvi on armastus" või "Juulikuu lumi" sellelt plaadilt ei leia, küll aga näiteks teistmoodi lähenemisnurgaga klassikuid eesti pungi- ja rokimaailmast. Laulusõnade autorite hulgas on Hando Runnel, Kristiina Ehin, Doris Kareva, Andres Aule jt. Muusika on kirjutanud heliloojad Ardo Ran Varres, Sven Grünberg, Roald Jürlau, Allan Vainola, Igor Garšnek jt. "Armastus eesti moodi" ei ole ülevaateplaat ega pretendeeri lõplikule tõele, see on lihtsalt meie valik praeguses hetkes. Need lood meeldisid meile!

Kui seni oleme kava "Armastus eesti moodi" esitanud kahekesi, siis plaadil on tegemist juba suurema ansambliga, mille koosseisus on trummar Tanel Ruben, bassist Raul Vaigla ja saksofonist Raivo Tafenau. Meie siiras tänu neile kaasamõtlemise ja -musitseerimise eest, seda kõike libisevate graafikute kiuste.

Aitäh ka teile, kui otsustate meid toetada!
Tuuli & Teet
www.facebook.com/armastuseestimoodi
 

  • 67 поддержавших
  • 3115€собрано от запланированных 2500€

Успешный проект

Проект был поддержан 01.May.2019

Related projects

Релиз дебютного альбома modern hardcore группы "Divine Triumph"

  • 4%собрано
  • 30€поддержано
  • 33 дней осталось