;

Ind on minu hingelindПользователь  Verso Le Stelle OÜ проект в категории Образование

Innovaatiline ettevõtlus- ja inspiratsiooniprogramm "Ind on minu hingelind"
 

Hei!

Verso Le Stelle on itaalia keelne fraas, mis meie oma emakeeli tähendab "tähtede poole". Ja ma usun, et just see sama fraasikene kirjeldabki meid kõige paremini. Meie visioon on noorte tulevikutähtede unistuste täideviimine. Just nii, kõlagu see nii filosoofiliselt ja juustuselt, kui tahes, aga nii see on. Igal inimesel on oma unistus ja arusaam ning definitsioon edukast ja õnnelikust elust. Ja seda individuaalset lähenemist Verso Le Stelle toetabki sajaga.

Verso Le Stelle mõlemad eestvedajad on noored - Andres Eelmaa 21-aastane ning Raili Stina Reidla 17-aastane. Meie töötasime üheskoos välja koolidele suunatud innovaatilise ettevõtlus- ning inspiratsiooniprogrammi "Ind on minu hingelind". Programmi eesmärk on viia noored kokku inimestega, kes on eeskujud ja seda kohe väga suure algustähega. Persoonid, kes on läbi tule, vee ja vasktorude täide viinud kõik oma salasoovid ning saavutanud parima versiooni iseendast. Meile on rohelise tule andnud juba mitmed avaliku elu tegelased, kes sooviksid olla meie tähed. 

"Ind on minu hingelind" programm koosneb umbes 10-esinejast.

Koolil on võimalus valida kolme eri programmi vahel. Sisuliselt ning konseptsioonilt on kõik need 3 programmi samad, lihtsalt on erinev esinejate arv. See võimaldab koolidel luua enda õpilastele meeldiv ning sobiv programm ise, vastavalt oma eelarvele. Meil on mõeldud kõigi peale!

Läbi selliste maailmamuutvate programmide annavad eestlaste seas palavalt armastatud inimesed läbi oma tõeliselt imelise isiksuse noortesse lootust, teotahet ning mis peamine - usku iseendasse.

Esmane plaan ning fookus on meil koolid, kus viime läbi programmi 6.-12.klassi õpilastele. Meie suurim soov on jõuda iga antud vanuseklassi kuuluva õpilaseni ning leida üles tema tõeline talent ja anne. Kuid ka ükski sinna vanuseklassi mittekuuluv uudistaja ei jää kohe kindlasti ukse taha! Meile on oodatud kõik!

Detailse turundusplaani ning värskelt kirjutatud projekti põhjal võime lubada, et meie tegemised jõuavad kümnete tuhandete noorte silmi ja kõrvu. Kogu meie programm on loodud hariduslikul eesmärgil.

Nüüdseks oleme aga jõudnud faasi, kus on kõik plaanid valmis ja projektid kirjutatud, kuid hetkel jääb meil vajaka justnimelt rahast, millega kõik see uhke värk ellu viia.

Teie väärtuslikku toetust kasutaksime oma meenete ning kingituste valmistamiseks. Siia alla kuuluvad kingitused koolitajatele (ühine t-särk + "Ind on minu hingelind"  programmi märkmik, et oma põnevad loenguideed kirja panna) ja noortele, kes löövad programmis eriti aktiivselt ja lahedate ideedega kaasa.

Teie hindamatut toetust kasutaksime oma programmile vajaliku esitlustehnika rentimiseks ja ostmiseks, et viia koolitusi edukalt läbi. Vaja on projektoreid (juhul, kui antud koolil need puuduvad); helisüsteeme, et jõuda ka kaugemal istuvate noorte kõrvu; puudumise korral ka arvuteid ning (esineja soovi korral) tahvleid ja markereid.

Teie väärtuslikku ja hindamatut toetust kasutaksime koolitajatele esinemise eest tasudes. Sellisel juhul saaksime teha koolidele soodsaima võimaliku hinna ja annaksime absoluutselt kõigile võrdse võimaluse lubada endale ka kõige kallimat ja esinejaterohkeimat paketti meie programmist.

Armas hooandja, aitäh, et toetad noori tulevikutähti ja haridust!

  • 38 поддержавших
  • 3000€собрано от запланированных 3000€

Успешный проект

Проект был поддержан 05.Dec.2021