"Hooandja" blog

Nordea käivitas koostöös Hooandjaga uue heategevusprojekti

Projekti eesmärgiks on anda terviklikum panus avatud ja edumeelse Eesti heaks. Nordea hakkab Hooandjas toetama noorte talentide debüüte, andekate loomeinimeste tutvustamist rahvusvahelisel areenil ning algatusi, mis aitavad edendada kohalikku kultuurielu ja edendada Eesti ühiskonnas sallivust ning kultuurilist mitmekesisust.

Nordea Baltikumi turundusjuhi Piret Reinsoni sõnul on aastaid kultuurivaldkonda toetanud pank juba mõnda aega leidnud, et ühiskonna terviklikumaks edendamiseks on vaja teha midagi enamat: „Meie tänased partnerid on tugevad ja elujõulised, aga tahame aidata ka väiksemaid tegijaid, kes Eestit edumeelsemaks ja avatumaks muudavad. Usume, et lisaks meie peamiste partnerite toetamisele, on just väiksemate projektide toetamine see, mida meilt kui Põhjamaade suurimalt finantskontsernilt oodatakse.“

„Nüüd on meil avanenud suurepärane võimalus viia see idee ellu koos  Hooandjaga, kes on end tõestanud kui usaldusväärne ja stabiilne ühisrahastusplatvorm. Nordea kliendid on meie kultuurikeskse lähenemise soojalt vastu võtnud ning loodame uues koostöös veel enam nii meie töötajaid kui kliente kultuurivaldkonna toetamisse kaasata. Toome koos kultuuri uusi tegijaid!“ lisas Reinson.

„Koostöö kõikide sektorite vahel on asi, mida Eestis on sageli liiga vähe ja seetõttu on mul eriti hea meel, et Hooandja koostöös Nordeaga on välja tulnud uue koostööplatvormiga. Samuti on tore, et Nordea on otsustanud innustada Eesti loojaid oma projekte tegema ning aktiveerida oma partnerite ja töötajate võrgustikku neid toetama,“ ütles Henri Laupmaa, Hooandja asutaja ja eestvedaja. 

Nordea teeb valiku Hooandjasse esitatud projektide seast ja toetab algatusi neljas kategoorias:

  • Noored talendid (stipendiumid, esimene album, esimene singel, esimene singel)
  • Noorte Eesti talentide tutvustamine välismaal
  • Projektid, mis aitavad arendada ja kasvatada kultuurilist mitmekesisust ja sallivust Eesti ühiskonnas
  • Projektid, mis toetavad kultuurielu edendamist maapiirkondades

Nordea toetatud heategevusprojektidele saab kaasa elada ja oma panuse anda http://nordea.hooandja.ee