;

Raamat "Jumalanna Koodeks" - Väikesed mõtteterad, mis viivad suure eluni! Пользователь  Kadri Tilk проект в категории Печать

Hea hooandja,

Mina olen Kadri Tilk. Mõned teist on mind näinud ka Elohimma nime all.

Ma kutsun Sind hoogu andma oma päris esimesele raamatule: "Jumalanna Koodeks", mille loomisprotsess algas juba eelmise aasta sügisel, kui mu hing oli mind juhatanud üksi teisele poole maailma reisima.

Tundsin siis tugevat kutset sinise vee ja palmide juurde ja seal juba mitmendat päeva istudes kirjutasin ma oma reisi blogisse sellised read:

"Sellesse hetke sündis tingimusteta armastus kôigi ja kôige vastu. Selles hetkes sain kontakti sügavamate kõrgema südame eetika koodeksitega, mis ükshaaval mu teadvusesse tõusid ja ennast lahti rullisid. Kogu alandlikkuse ja tänulikkusega hoian neid südames."

Sellel hetkel seal sündis idee "Jumalanna Koodeksi" raamatu loomiseks.
 


 

Nüüdseks tunnen, et olen valmis selle avalikkuse ette tooma.

Ma toon sinuni selles raamatus asju mida sa juba tead, vahel on vaja lihtsalt seda, et keegi neid meelde tuletaks.

Jagan selles raamatus iseenda 37 eluaasta jooksul taibatud taipamisi, inspireerinud mõtteid ja avastatud avastusi.

Luba sellel raamatul avardada oma teadvust ja tea, et see mis sa sellest raamatust saad sõltub sinu enda valmisolekust ja häälestatusest. Ma soovitan seda raamatut lugeda aeglaselt. Kohe väga, väga aeglaselt.

Üks mõttetera korraga ja siis luba sellele mõttel endas kasvada ja laieneda. See ei ole "loen kiiresti läbi" raamat. Iga lause on kodeeritud sügavama tõega, mille mõistmise eelduseks on suurendatud kohalolu, mis toob Sulle tõe nägemise ja vabaduse.

See töötab kõige tõhusamalt just nii, kui lased sellel avada võimalikkusi ja tunda ära oma tõde. Kõik selles raamatus jagatu on võimalikkuse ruum, mis ei pretendeeri täielikule tõele ja mis võib olla ajas muutuv. Me kõik istume oma mätta otsas, oma ajaliinil ja vaatame teatud suunas.

Elu jooksul see suund avardub ja laieneb, vahetab ilmakaari ja on muutumises. Teineteisele oma võimalikkuse ruume avades me rikastame oma teadlikkust. Usun siiralt, et see aitab meil nii isiklikus elus kui ka  kollektiivselt areneda ja kasvada oma lõputus avardumises.
Mõnusat kaevumist sügavusse. Sest just sügavus on see mis rikastab ...

Kogutud summa eest saan lasta trükkida selle raamatu kaante vahele, nii et see jõuaks sinu ja paljude teiste inimeste kätevahele ja raamaturiiulitesse. Raamat läheb trükki oktoobriks. Tänutähed toetajatele jagan laiali raamatu valmimise järgselt hiljemalt oktoobri lõpuks.

Füüsilise raamatu saatmiskulu tasub saaja.

Südamest suur tänu sinu panuse eest minu unistuse teostamisel.

  • 137 поддержавших
  • 4444.22€собрано от запланированных 4000€

Успешный проект

Проект был поддержан 20.Sep.2023

Related projects

Издание романа «Медная лихорадка» на эстонском языке

  • 3%собрано
  • 55€поддержано
  • 25 дней осталось