;

Sylvain OULALA 3000 km monoratta retk Prantsusmaalt Eestisse!Пользователь  Sylvain OULALA проект в категории Питание

Hei! Mina olen Sylvain. Olen pärit Prantsusmaalt, kuid viimased 10 aastat olen elanud Eestis. Võib-olla oled mind näinud 3-meetrise üherattalise otsas nugadega žongleerimas. Olen tavaliselt tänavaesineja ja esinenud kõikjal maailmas, sealhulgas rohkem kui 30 erinevas paigas üle Eesti.

Sel suvel võtsin aga ette ühe oma elu suurima projekti – monoratta retke Prantsusmaalt Eestisse. Sukeldusin sellesse hulljulgesse seiklusesse, et näidata, et igal inimesel on potentsiaali ületada takistusi ja saavutada suuri eesmärke.

Mul on selle reisi tegemiseks kaks suurt motivatsiooni.

Esiteks tahan ühendada oma juurte maa oma südame maaga. Kasvasin üles Prantsusmaal, aga nüüd on Eesti mu kodu. Pean Eestit kõige imelisemaks riigiks maa peal ja soovin, et kõik saaksid seda ilu näha läbi minu silmade.

Minu teine motivatsioon on inspireerida inimesi järgima oma unistusi. Sel suvel on mu 30-aastane sünnipäev. Kahekümnendates püüdlesin ma vabaduse poole ja täna, olles selle saavutanud, tahan seda kiirata kõigile enda ümber. Sest samamoodi nagu sa ei saa olla õnnelik maailmas, mis on täis kurbust, usun ma, et sa ei saa olla vaba maailmas, kus kõik on lõksus oma mõistuse vanglas.

Olen hetkel läbinud umbes poole Prantsusmaa ja Eesti vahelisest 3298 km-st. Jätkan teekonda Eesti poole ja oma seikluse kõigiga jagamist igapäevaste vlogide kaudu minu sotsiaalmeedia kanalites.

Aga ma tahan, et lugu minu suurest seiklusest jääks edasi kestma ja inimesi inspireerima. Seetõttu tahan sellest teekonnast panna kokku põhjalikuma videoseeria. Selle videosarjaga loodan tuua naeratuse, rõõmu ja inspiratsiooni oma unistustesse uskumiseks laiema publikuni ning võimaldada kogu maailmal Eestit avastada.

Rahastan seda reisi ja videosarja samamoodi nagu oma tänavaetendusi – töötan väga kõvasti ja annan endast parima, et toota parimat võimalikku sisu. Soovin teha selle kõigile tasuta kättesaadavaks, kuid selleks vajan abi inimestelt, kes saavad seda endale lubada.

Seega palun sinu abi läbi Hooandja kampaania!

Haara võimalusest saada osaks sellest seiklusest – andes mulle videosarja kohta olulist tagasisidet ja olles osaline selle loomises; liitudes minu piraadimeeskonnaga, saades kingituseks spetsiaalse kleepsukomplekti, käsitsi valmistatud piiratud koguses piraadilogoga koti, või ülieksklusiivse Unicycling home bännerist valmistatud koti!
 


 

Hooandjast saadud toetus aitab mul seda reisi jätkata ja seda kõigiga jagada. Sinu panus aitab mul katta jooksvad kulud nagu toit (loe: juust!) ning varustuse remont ja uuendamine. Samuti võimaldab see vahendeid, et monteerida see seiklus võimalikult ägedaks ja sisukaks videoseeriaks.

Minu esimene eesmärk on koguda toetust 1€ iga kilomeetri kohta, mis on Prantsusmaalt Eestisse – 3298€

Aga kuna ma vaatan alati eesmärgist kaugemale, siis on mul ka plaan selle projekti veelgi kaugemale viimiseks. Minu plaanid järgmisteks leveliteks:

120%  kogutud – Täiendus videotehnikale – droon.
160% kogutud – Inspireeriv ’TED-talk’ formaadis kohtumiste sari minu seiklusest koolides üle Eesti.
200% kogutud – Murphy-fond järgmise eepilise seikluse jaoks (kui sa ei tea, mis see on, siis siit leiad vastuse: https://youtube.com/shorts/e3uVSt0cXU4?si=NeCkZPrMdhIxwfLd)

Kui sulle see projekt meeldib ja soovid aidata mul levitada rõõmu ja luua vabaduse maailm, kus inimesed julgevad oma unistuste poole püüelda, siis anna mulle hoogu ja teeme selle koos teoks!

Võta seda kui viisi, kuidas hoida mu naljad veeremas ja ratas pöörlemas!

  • 115 поддержавших
  • 3328€собрано от запланированных 3298€

Успешный проект

Проект был поддержан 01.Nov.2023