;

Lucky Laika kahe aasta kalender 2024/2025Пользователь  LSB OÜ (Lucky Laika) проект в категории Печать

Lucky Laika kahe aasta kalender tuleb taas!

See on ainulaadne seinakalender, mida saab pöörata 24 korda. Selles erilises kalendris on iga kuu kohta üks meie "Vanasõnade" sarja pilt. Nii et 24 kuud ja 24 pilti! Kõik pildid on joonistanud Olivia Lipartia ja iga pilt illustreerib mõnda ütlust või tsitaati. Kalender on suur, A3 mõõdus.

Oleme juba neljal korral Hooandja abil sellise kalendri valmis saanud ja fännid nõuavad ka seekord uut kalendrit. Kalender on tõesti populaarne ja teame, et nii mõnigi inimene on meie kalendreid kasutanud juba viimased kaheksa aastat.

2024/2025 aasta kalender on ideaalne jõulukink! Kalendrid valmivad septembris ja me saadame need välja hiljemalt 15. oktoobril.

Pane tähele: kõik meie auhinnad sisaldavad juba postikulusid. Seega ei pea sa lisakulude pärast muretsema - saadame kõik ilusasti pakiautomaati (Eesti piires, Smartpost või Omniva) kohale ja sina pead vaid pakile järele minema.
 


 

Kalendrisse tulevad need 24 pilti:
 


 

Kõik meie kingitused on soodsamad kui nende toodete tavahinnad. Me hindame inimesi, kes toetavad meie projekte ja sellepärast soovime pakkuda sulle enamat.

Kõige kallima kingituse eest saad illustratsiooni oma lemmikloomast. See on fantastiline kink, kui soovid jäädvustada oma neljajalgset sõpra originaalsel moel! Saad digitaalse illustratsiooni ning 45x30cm lõuendi. Pildi autori- ja kommertsõigused jäävad Lucky Laikale. Siin on valik lemmikloomi, mida Olivia on eritellimusel joonistanud:
 


 

Oleme seadnud endale kolm eesmärki:

Kogudes 1900 eurot teeme 400 kalendrit.
Kogudes 3900 eurot teeme 600 kalendrit ning kingime lisaks ühe märkmiku igale toetajale, kes on toetanud 19 ja enam euroga!
Kogudes 5900 eurot teeme 900 kalendrit ning kingime lisaks 1-5 kuumaalust (sõltuvalt auhinna suurusest) igale toetajale, kes on toetanud 19 ja enam euroga!
 

Siin on mõned fotod eelmisest kalendrist:
 


 

Tutvu meie toodetega Lucky Laika kodulehel ning jälgi meie tegevusi Facebookis ja Instagramis.
 

Related projects

Издание романа «Медная лихорадка» на эстонском языке

  • 3%собрано
  • 55€поддержано
  • 26 дней осталось