Treeneripaat Ida-Saaremaa purjetamislasteleUser's  MTÜ Orissaare Jahtklubi project in the category Sport

Aita meil osta treeneripaat ning suurendada laste treeningute turvalisust!

Orissaare merehariduse traditsioonid ulatuvad kümnete aastate taha. Siit on pärit sadu meremehi, madrustest kapteniteni. Orissaare Gümnaasiumi Mereklass tegutses aastatel 1991-2017. Selleks, et taaselustada mereharidus, oleme loonud Orissaare Jahtklubi MTÜ, mille peamiseks eesmärgiks on merehariduse andmine läbi purjekooli, treeningute ja laagrite. Alates 2020 suvest, oleme edendanud purjetamisõpet kohalike purjetajate ja treener Indrek Orava eestvedamisel.
 


 

Indrek on varem treeninud lapsi Noblessneri sadamas ning olnud tegev Kalevi Jahtklubis. 2020. aasta kevadel kolis ta perega Muhu saarele. Koos elukaaslasega on nad nüüd keskendunud Ida-Saaremaa laste mereharidusele, tegutsedes nii Orissaares, Muhus kui ka Tornimäel.

Purjekooli nimekirjas on hetkel 23 õpilast vanuses 7-13 eluaastat.
 


 

Meil on olemas suurepärane keskkond Illiku laiu näol, pakkudes pidevat tuult ja lainevaba mereala. Meil on olemas 5 Optimist paati, natuke ohutusvarustust ja võimalus kasutada erinevaid õpperuume. Paraku puudub meil aga treeneripaat.

Treeneripaat aitab tagada laste treeningu ohutust merel, loob võimalusi vahetumaks õppeks, võimaldab kasutada laiemat treeninguala ning aitab kindlustada treeningute jätkusuutlikust nii laste kui treeneri vaatevinklist. Treeneripaadi olemasolust saavad otsest kasu 23 Orissaare, Muhu ja Tornimäe mereharidust omandavat õpilast ning 42 Muhu purjetamislaagri last vanuses 7-13 eluaastat.

Sobiv treeneripaat on leitud ning meid ka ootamas. Loodetavasti saab see meie treeningute osaks juba maikuu lõpus.

Kui kogume projekti eesmärgist rohkem raha, siis kasutame seda laste purjetamisvõimaluste parendamiseks, investeerides ohutusvarustusse ja turvalisema slipi rajamisse.

Täname!
 

 


Pusad, mis paneme kingikotti:

 


Kadett:

  • 52 backers
  • 8060€raised of 8000€ goal

Successful project

This project was funded on 23.May.2022