Jaanika Jõeorg-Kesküla luulekogu "VABANEMINE" väljaandmineUser's  Jaanika Jõeorg-Kesküla project in the category Print

Projekti rahad lähevad olulise vahendina luulekogu "VABANEMINE" väljaandmiseks.
 

"Me saame teistele pakkuda üksnes seda, mis meis endis juba olemas on, mitte grammigi rohkemat."

Jaanika Jõeorg-Kesküla
 

Teraapiast sündinud luule

Luulekogu "Vabanemine" sisaldab 2022. aastal loodud luuletusi, mis on ühtlasi kokkuvõtted minu senisest elust, tööst psühholoogilise nõustajana, paarisuhteterapeudina, koolitajana ja superviisor-coachina. Kõik read, mis olid algselt paberile kirja pandud ja leidsid tee kogumikku, pärinevad elust enesest, kas mu enda või teiste mulle usaldatud kogemustest, soovidest, ootustest, hirmudest, unistustest ja paljust muust. Lisaks luuletustele olen lisanud tsitaatidena ka oma mõtteid elust.

Usun siiralt, et siin elus ei juhtu mitte midagi niisama juhuslikult ning seetõttu olen kindel, et selles sügavalt hingelises luulekogus on sõnum just Sulle. Võib-olla peitub oluline sõnum vaid ühes reas, aga võib-olla mitmes luuletuses või terves luulekogus – jätan selle Sinu otsustada.

Luulekogu iga mõte, sõna, rida, luuletus kajagu Sinus endas just nii, nagu Sina sellele mõtte ja jõu annad.

Ole päris – ole Sina!
 


 

Kes ma olen?

Olen Jaanika Jõeorg-Kesküla, sündinud ja kasvanud Tartus. Olen õppinud Tartu Tamme Gümnaasiumis, Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis ja Tartu Ülikoolis. Olen läbinud erinevaid, aastaid kestvaid väljaõppeid: õppisin paarisuhteterapeudiks, koolitajaks, mentoriks, psühhosotsiaalse valdkonna superviisor-coachiks ja psühholoogiliseks nõuatajaks ning hetkel olen läbimas konstellööri väljaõpet rahvusvaheliste lektorite käe all.

Luuletuste ja erinevate lugude väljamõtlemine ning kirjapanemine on olnud mulle südamelähedane juba alates väga noorest east. Kahjuks ei ole ma varasemalt leidnud julgust oma loomingut avaldada, kuid nagu näha, siis elu ise suunab, korraldab ja ehk isegi sunnib nüüd seda sammu astuma.
 

Väljaprindi näide. NB! Valitud luuletuse pikkusest sõltuvalt võib kujundus mõnevõrra muutuda.
 

Kellele luulekogu mõeldud on?

Kõigile! Jah, see luulekogu on mõeldud kõigile, sest meis kõigis on olemas varjud – tunded, mõtted ja teod, mida me tunnistada ei taha ning igatsused, mida me edasi lükkame. Kuid samas on olemas ka lahendused, õnn ja rõõm, mida me näeme või siiski veel märgata ei oska. Kutsun Sind seda luulekogu lugedes lubama oma tunnetel endaga kõneleda – kasvõi ühelainsal sõnal, luulereal, mõttel. Lihtsalt luba endal tajuda nii kõige varjatumaid kui oodatumaid tundeid ja mõtteid, mis tahavad nähtavaks saada!

Sügava tänu ja austusega võtan vastu Sinu toetuse, rahalise panuse, hea sõna ja kõik selle, mis vähegi aitab luulekogul "Vabanemine" ilmavalgust näha.

Sinu panus on oluline! Aitäh!
 

Jaanika Jõeorg-Kesküla
 


 

Facebookis: Teraapiast sündinud luule
 

Kõikidele toetajatele väljastatakse füüsilised kingitused Smartposti automaadi teel.

Kui Hooandja projekt saab rahastuse, siis ilmub raamat septembri lõpuks.

  • 53 backers
  • 4597€raised of 4597€ goal

Successful project

This project was funded on 22.Nov.2022