Aita teatristuudiol Art-Cherdak kõlada!User's   Art Cherdak OÜ project in the category Theatre

Tere!

Oleme teatristuudio ja loometeater Art-Cherdak. Sel aastal saame viieaastaseks. Viis aastat, mille jooksul oleme muuhulgas õppinud lavastama ja mängima teatrietendusi, korraldama üritusi (näiteks loomingulisi õhtuid), raamatute autorite ettelugemisi või stuudio õpilaste etendusi. Vaata meie tutvustavat videot.
 



Meie stuudios on üle 100 õpilase vanuses 3-60+ ning kõik meie pedagoogid ei ole lihtsalt andekad inimesed, vaid professionaalsed näitlejad, tantsijad ja lauljad. Oleme väga uhked, et üks meie õpetajatest, kuulus näitleja Artem Garejev on 2015. aasta parim teatrilavastaja. Aeg-ajalt teeme külaliskunstnikega väljasõidu meistriklasse või töötubasid.


Me ei arenda mitte ainult näitemängu, vaid oleme loonud ka hääleõpetuse, lavalise liikumise ja avaliku esinemise grupid ning juba on plaanis uued grupid... Ühe sõnaga, meie eesmärk on avada iga inimese loominguline potentsiaal. Iga inimene on ju kõige tähtsam!

Hiljuti saime aru, et peame oma stuudiot, aadresil Suur-Karja 21, paremaks muutma ja selleks on meil puudu kvaliteetne heli:

  • aktiivkõlar DbTechnologies Opera 12 - 1200 eurot,
  • Yamaha MG12XUYEM helimikserpult efektiprotsessoriga - 1200 eurot,
  • liisaseadmed - 1136 eurot.




Oleme saanud hinnapakkumise ja mõistsime, et vajame sinu toetust. Tänutäheks tahaksime sind kutsuda meie etendustele või kursustele. Nii toetad kunsti ja kultuuri ning saad ise ka mõnusalt aega veeta!

Sinu Art-Cherdak
 

Meie sotsiaalmeedia lehed ja koduleht:

Facebook

Instagram

Koduleht

  • 3 backers
  • 41€raised of 1200€ goal

Ended

This project was not funded and ended on 11.Aug.2023