"Hooandja" blog

Hooandja sai 11

Kolm nödalat tagasi tähistame 11. sünnipäeva! Meie väike tiim - Tuulike, Yelena, Katariina ja Tarieli - lõi klaase kokku Kirsi Talo Kodumajutuses, kus perenaine Kaidi korraldas meile fantastilise õhtu koos ülimaitsva õhtusöögi ja kuuma suitsusaunaga!

See on olnud tegus aasta! Praeguseks on Hooandjas tehtud 1800 edukat kampaaniat ning hoog ei ole raugemas. Meil on olnud au tutvuda fantastiliste inimestega, kes teevad uskumatult ägedaid asju. Eesti kirjanikud, muusikud, leiutajad, kodanikuaktivistid, lavastajad, ettevõtjad, sportlased, tantsijad, disainerid, kokad, kunstnikud, fotograafid - te kõik olete megaägedad ja meil on nii hea meel näha teid kasutamas Hooandjat, et viia ellu oma väikeseid ja suuri unistusi! Viimase 12 kuu jooksul on igaüks teist olnud meile oluline ja kallis ning täname teid koostöö eest.

Eraldi sooviks ära märkida kahte kampaaniat:

  • La Boulangerie - Tallinna kõige kirglikumad leivaküpsetajad soovisid avada uue pagarikoja ja kogusid ulmelised 44100 eurot!
  • Solaride - see kamp erakordselt aktiivseid ja tublisid noori suutis püstitada Hooandja uue rekordi ja koguda 52870 eurot!

Oleme õnnelikud ja paneme ikka sama võimsalt edasi! Hoogu-hoogu!