"Hooandja" blog

Kadrina Tammepargi rajamiseks loodud kampaania jõudis eesmärgini vaid ühe ööpäevaga!

Kadrina Vallavalitsus kutsus kogukonda 3. aprillil üles osalema ühisprojektis "Kadrina Tammepark". Ei kaheldud, et kampaania osutub edukaks, kuid seda ei osatud uneski näha, et eesmärgini jõutakse uskumatu kiirusega. Ööpäev hiljem olid esimesel etapil müügiks olnud puud otsas.

"Ma ei kahelnud, et saame raha kokku, aga üllatas, et nii kiiresti. Inimeste soov panustada näitab, et see projekt on neile oluline ja koos võib suuri asju ära teha. Edukas ettevõtmine julgustab ka tulevikus erinevaid koostöövorme välja pakkuma," tundis Kadrina vallavanem Kairit Pihlak eduka teo üle heameelt.

Rõõmsad olime ka meie. Hooandja meeskonnana hoiame pöialt ja elame kaasa igale kampaaniale, mis kogub raha meie platvormil. Tunneme rõõmu, kui kampaaniad õnnestuvad ning oleme nukrad, kui kampaaniatel ei lähe nii hästi. On äärmiselt tore, et Kadrina Tammepargi kampaania tegi niivõrd kiire stardi - rahalise eesmärgini jõuti ööpäevaga. See näitab, et Kadrina kogukond on kokkuhoidev ja tugev ning suudab vajadusel kiiresti tegutseda. Nii kiire kampaania eesmärgini jõudmine on ka märk sellest, et idee on väga hea. On selgelt näha, et park on vajalik ja inimesed on nõus toetama selle rajamist. Koos tehakse ära midagi, mis kestab veel mitu põlve ja on rõõmuks praeguste toetajate lastele ja lastelastele.

Kuidas luuakse Kadrina Tammeparki? Projekt valmib mitmes etapis lähiaastate jooksul. Esimeses etapis on plaanis korraldada üks suur istutuspäev, mis saab Tammepargi rajamise avalöögiks. Haljastusspetsialistide valvsa pilgu all ja näpunäidete abil istutatakse üheskoos 18 punast tamme, 13 amuuri toomingat ja 19 siberi lehist. Kokku 50 puud. Igal soovijal oli võimalik Hooandja kaudu toetada väiksema summaga pargi loomist, haldamist või osta päris oma puu. Kuid, hoogu saab veel anda kuni 28. aprillini. Puud on küll esimeses etapis istutamiseks otsas, kuid väikese summaga on endiselt võimalik pargi loomist või haldamist toetada. Kõik toetajad ja huvilised on oodatud laupäeval, 4. mail 2024 kell 10 Tammeparki kohale nii kaasa elama kui ka oma soetatud puid istutama!