"Hooandja" blog

Muudatused Hooandja hinnakirjas ja teenustasu maksmise korras

Head alanud 2024. aastat!
 

Nagu varasematel aastatel, nii aitas Hooandja ka 2023. aastal toetust leida rohkem kui 200-l põneval ja uudsel ettevõtmisel. Märkimist väärib, et Solaride päikeseauto meeskond purustas läbi aegade meie platvormil enim toetust kogunud kampaaniate rekordi ja kogus 52870 eurot. Selle abil saavutati Austraalias Bridgestone World Solar Challenge'l Cruiser klassis kolmas koht. Oktoobri lõpuks ületas Hooandja kaudu kaasatud toetuste kogusumma 7 miljoni euro piiri. Aga olgu suur või väike, iga panus loeb ja iga ellu viidud projekt on omanäoline edulugu.

Samas on maailm pidevas muutumises, mis mõjutab ka meie tegevust ja seetõttu on Hooandjal 2024. aastal kavas rida muudatusi ja uuendusi.

Esiteks, selleks et jätkata oma teenuste pakkumist tavapärases mahus, tuleb meil tõsta sel aastal platvormile üles minevate ja seal edukalt lõppevate kampaaniate teenustasu 8%-le kogutud summalt.

Autorid, kelle kampaaniad käivitusid 2023. aastal, tasuvad endiselt teenustasu 7%.

Kui peaks juhtuma, et soovitud eesmärk ei täitu, siis kanname toetused hooandjatele tagasi ja teenustasu kelleltki ei küsi.

Teiseks tuleme vastu kasutajate soovile ja hakkame teenustasu autoritele tehtavatelt toetuste väljamaksetelt maha arvestama. Endiselt väljastame teenustasu eest ka arve, mida autoritel siis enam eraldi tasuda ei tule.

Muus osas jääb Hooandja hinnakiri samaks. Teenustasud kampaania kiire ülespaneku eest 24 tunniga on 50 eurot ja vähem kui kaks nädalat kestva kampaania vastuvõtmise eest samuti 50 eurot. Kui rakenduvad mõlemad nimetatud tingimused, siis on teenustasu kokku 90 eurot.

Hooandjale laekuvate teenustasude ja annetustega katame järgmised platvormi käigus hoidmiseks vajalikud kulud:

  • Platvormi haldus ja meeskonna töötasud
  • Autorite nõustamine ja kampaaniate haldus
  • Toetajate päringutele vastamine ja tugi tekkivate probleemide lahendamisel
  • Kampaaniate turundus
  • Serveritasud andmete hoidmise eest
  • Pangateenuste ja makselahenduste tasud
  • Raamatupidamisteenused

Kolmandaks oleme jõudnud Hooandja uue platvormi arendustöö viimase etapini ja loodame juba lähikuudel selle kohta rohkem uudiseid jagada.

Soovime jõudu meie suurepärastele autoritele ja täname südamest toetajaid, kes heade ideede elluviimisse ja Hooandja tegevusse panustavad!


Tuulike Mänd
Hooandja juhatuse esimees
tuulike@hooandja.ee