"Hooandja" blog

Kui sul on unistused, siis leia võimalused need ellu viia

Tänapäeval kirjutavad paljud lapsevanemad oma lapsele ise raamatu. Ja miks mitte? See on väga isiklik kingitus lapsevanemalt oma lapsele ning kui raamat on hea, ilus ja huvitav, siis on sellel palju lugejaid.

Raamatu avaldamine on tänapäeval kõvasti lihtsam, kui vanasti. Trükikojad teevad hea meelega koostööd ka nö üheinimese kirjastustega ning raamatu aitavad valmis teha vabakutselised kunstnikud, toimetajad ja küljendajad. Paraku pole raamatu avaldamine väga odav ning kui endal raha napib, siis on võimalus saada raamatu avaldamiseks rahastus ühisrahastusplatvormi kaudu.

Reine Kustavus on hea näide sellest, kuidas jõuda nullist laheda raamatu trükini. Reinel tekkis mõte kirjutada raamat oma lastele. Et see oleks erilisem, kasutatakse trükis helendavat lakki ja lapsed saavad nautida seda teost ka pimedas. Ideaalne unejuttude jaoks!

Pannes Hooandjasse kampaania üles, ei tasu jääda lootma sellele, et toetajad ise sinu kampaania üles leiavad. Reine helendava lasteraamatu "Võlutäheke" kampaania tõestab, et aktiivselt oma projekti promodes on võimalik saada toetus enam kui 200 inimeselt ning koguda üle 5000 euro. Seda täiesti tasuta, kasutades sotsiaalmeediat ning kulutades oma aega. Videos räägib Reine pikemalt, miks just selline raamat ja kuidas ta toetajaid otsis: